Många av mina inlägg har handlat om att inte vara 100% strikt och att inte ta allt så allvarligt och att inte vara så noga. Det är så jag känner nu, men som i det mesta annat så handlar det om att hitta balansen.

Man kan inte festa varje helg, eller tillåta sig att göra avsteg från planen varje vecka. Man måste sköta sig också. Jag har tänkt på det när jag är ut och t.ex. tar en öl med en vän att när man ser sig omkring så sitter det väldigt många smala och normalviktiga människor runt omkring mig. De äter och dricker massa gott. Tidigare har jag alltid funderat hur det går ihop, hur kan de sitta här och vräka i sig och ändå se så bra ut. Jag har tänkt att de måste träna massor.

Svaret kan ju vara så enkelt att de inte sitter där varje helg och intar dessa kvantiteter. De har nog hittat balansen i sitt liv, mellan bra kost, dålig kost, träning och fest.

Det är dit jag vill! Jag vill göra den skötsamma jag till mitt nya normal-jag. Jag ska kunna gå ut och ta en öl och en burgare efter jobbet någon gång men sen dagen efter så är jag normal-jag igen.

Mycket av vad detta handlar om har jag tagit upp tidigare. Rädslan för att misslyckas. Känslan av att ha misslyckats när man ätit för mycket. Allt hänger ihop.

Så, ett nytt mål för mig: Lär känna mitt normal-jag så bra att jag hittar tillbaka dit varje gång jag ätit en burgare och druckit en öl efter jobbet! 🙂