Att jogga som överviktig


När man är riktigt generalfet, som jag var när jag började min resa denna gång så är det egentligen rätt dumt att jogga. Jag vägde över 125kg och belastning på knän och leder måste ju varit ofantlig. Men jag kunde ändå inte låta bli. 🙂

Gå promenader är i min mening liiiiiiite tråkigt. Men ok, det medges att det kan vara skönt ibland och det är mer skonsamt för kroppen och det har en väldigt bra effekt på viktminskningen.

Nu väger jag runt 104kg och det går mycket lättare att springa. Jag har ett problem dock. Jag är lite mera…ska vi säga dallrig! 😀  Tjejer har ju fördelen av att kunna ha en sport-BH som liksom håller en del på plats, men jag har inte hittat någon sådan som är anpassad för män. 🙂  Jag inser att detta inlägg blir lite knäppt, men tro mig, det är ett verkligt problem! 🙂

Lösningen för mig var att köpa en sån hållningskorrigerande t-shirt. En sån som hjälper till att få en bättre hållning. Den var helt perfekt att ha som KH (kroppshållare). 🙂

Mitt tips till dig, kanske framför allt om du är kille! 🙂


© 2020 Viktologi.se. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.