Nuvarande vikt: 104,3kg
Förändring: -0,3kg (-21,5kg totalt)
Kvar till mål: 19,3kg

Ny vecka, nya möjligheter. Jag har nog inte varit en exemplarisk Viktväktare denna vecka. I alla fall inte under helgen. Jag har inte överskridit min budget på något sätt, men jag har inte ätit särskilt regelbundet. Har ätit frukost, slarvat med lunch, ätit något mellanting mellan lunch och middag och sen avslutat med godis och snacks. Men jag gick ju ner i alla fall, så det är bra!

Nytt för den här veckan är att jag anger hur långt jag har kvar till mitt mål. Jag har inte haft någon uttalad målvikt men nu har jag bestämt mig för att jag ska ner till 85kg i första läget så får vi se hur det känns då. När jag Googlar på idealvikt för en man i min längd så ska jag ligga runt 68kg och viktväktarna säger mellan 63kg och 78kg. Jag tycker det är väldigt lågt för mig. Det skulle innebära att jag har typ 35kg kvar att gå ner. Det känns väldigt mycket tycker jag. Så 85 kg får det bli! 🙂

Men först ska jag under 100kg! Längtar efter 2-siffrigt! 😀