Att faktiskt se sina framgångar


Det är så lätt att bli hemmablind när man jobbar med sin vikt. Andra kanske säger att de ser skillnad och man själv kanske ser en viss skillnad, men inte så mycket som alla andra verkar tycka. För folk i din närhet så är det lite samma sak. De kanske ser dig varje dag och de ser inte dina framsteg på samma sätt som någon du sällan träffar.

Igår var det studentfirande för bonussonen så jag var på stan och träffade människor som jag inte träffat på länge. Av dem fick jag väldigt mycket positiva kommentarer vilket fick mig att förstå att det faktiskt är en stor skillnad jag åstadkommit. 🙂

Så idag rotade jag fram lite kläder jag hade för ett halvår sen och provade dessa. Jag letade även fram en bild från när jag hade dessa kläder. När man gör något sådant så inser man att man faktiskt kommit en bit!

I julas, alltså för ett halvår sen hade jag detta på mig till jobbets julfest.

Idag provade jag kläderna igen:

Så, jaa, man ser skillnad! Och det känns! Och det är väldigt skönt!

Kom ihåg att ta många bilder, helst redan innan ni börjar med er viktresa, men ta bilder under resans gång så ni faktiskt kan se era framsteg!


© 2020 Viktologi.se. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.