Nuvarande vikt: 103,2kg
Förändring: -0,9kg (-22,4kg totalt)
Kvar till mål: 18,2kg

Ny vecka, nya möjligheter.

Den här veckan har varit av det lite mindre lyckade slaget när det kommer till viktväkteri! Eller rättare sagt har helgen varit sån, veckan har varit helt ok. Vågen stannade dock på trevliga -0,9kg!

Bonussonen tog studenten i fredags och det blev en trevlig buffé med både god mat och goda tårtor på kvällen. Jag åt av mycket, men jag åt sansat. Senare på kvällen snubblade jag över en godispåse och provsmakade halva den ihop med en rejäl laddning ostbågar (läs hel påse). Jag skrev dock in allt i appen vilket är mitt mål! Om jag äter mer än planerat ska jag inte mörka det för mig själv, jag ska skriva in det och tydliggöra hur mycket jag faktiskt äter när jag tillåter mig själv att släppa taget. Så nyttigt! Jag tror jag landade på totalt -20 veckobonuspoints. 😀

På lördagen blev det en joggingtur med en vän som jag inte träffat på länge! Det var trevligt och kompenserade säkert upp för några av de där -20VB  🙂

Jag räknade just ut att jag i snitt gått ner -1,2kg/vecka. Det är helt galet bra! Min plan var att ligga på de rekommenderade -0,5kg/vecka i snitt men jag tänker att det nog kommer sämre tider framöver! 😀