Vissa inlägg har jag skrivit på mobilen när jag väntat på att sonens fotbollsträning ska ta slut. Vissa inlägg har jag skrivit på mitt arbetsrum. Något har jag skrivit i TV-soffan. Men inget inlägg har jag skrivit med en sån utsikt som jag har nu! 🙂

Vi har tagit en tripp till Lofoten i en vecka. Bor på ett helt fantastiskt ställe med egen strand! 🙂 Fast jag måste säga att stränder här ovanför polcirkeln är slöseri med plats med tanke på vattnets temperatur! 🙂  Men det är väldigt vackert!

Stranden utanför vårt hus

Det har blivit en vecka borta från de vanliga rutinerna och helt utan en tanke på viktminskning. Jag har låtit mig själv äta och dricka precis vad jag har känt för och helt enkelt släppt kontrollen totalt. Det har varit helt medvetet och det är så skönt! Inte för att jag frossat i chips, godis och god mat utan för att jag känner att jag inte vill ha det såhär! Jag mår riktigt dåligt av det. Jag har alltså nått till en punkt där jag hellre vill ha en hälsosam livsstil och därför längtar tillbaka till rutinerna igen där det är enklare att göra bra val. Men när man sitter bakom ratten i 13 timmar är det faktiskt ett bra val att äta godis och dricka socker! 🙂

När jag kommer hem så ska jag köra på igen! Ska bli intressant att se vad vågen står på då! Alltså, på riktigt! Jag kan inte riktigt fatta vad jag åstadkommit! Visst, jag har gått ner massor i vikt och jag är stolt över det! Men jag är minst lika stolt över de förändringar jag gjort inom mig. De som faktiskt lägger grunden till att detta ska lyckas! Jag kände det nu när jag skrev att det skulle bli intressant att se vad vågen skulle stanna på. Jag kände inte ångest över det, utan tvärtom, jag såg fram emot att se hur mycket jag lyckats gå upp på en vecka! 😀

För mig är det ett bevis på att mitt nya tankesätt rörande misslyckanden tycks fungera! Jag kan ta avsteg, både små och stora och ändå hitta tillbaka tämligen snabbt nu när jag inte dömer mig själv! Det är skönt! Och det är ett måste för framtiden. I’m in this for life! Det kan låta som en klyscha, och det är för att det är precis just det, men en sån här förändringar börjar på insidan.