Nuvarande vikt: 103,3kg
Förändring: +1,6kg (-22,3kg totalt)
Kvar till mål: 18,3kg

Ett litet nätt plus denna vecka, men enbart 1,6kg! 😀

Det är semester så jag har inte hunnit skriva så mycket, jag har haft fullt upp med andra saker, som att äta en massa mat, godis och andra onyttigheter. Och jag är så nöjd med det! Inte en enda liten tillstymmelse till dåligt samvete eller känsla av misslyckande! Istället känner jag bara glädje och stolthet att jag kan klara av detta. Att jag kan äta, gå upp i vikt och fokusera på vad jag åstadkommit och ändå blicka framåt. Självklar får man inte låta det gå helt överstyr och och tappa greppet. Det finns såklart ett tak även för mig, och detta tak kommer jag nog att nå vid invägningen imorgon! 🙂 Jag känner det på mig, det kan ha att göra med den pizza jag just stoppade i mig! Men den var jäkligt god! Det var den! 😀

Imorgon börjar jag jobba igen! Tillbaka till rutinerna igen!